TÉSZ hírek

A jövőre tekintve

Agrárfórum a termelői közösségek számára

Nagy érdelődés mellett került sor Dombóváron a HANGYA Szövetkezeti Együttműködés által a termelői együttműködések számára meghirdetett rendezvényre. A 2024 évi támogatási esélyek és lehetőségek áttekintése mellett a több, mint 100 résztvevő arról is információt kapott, hogy tevékenységüket a HANGYA milyen eszközökkel segíti. 

Jövőkép 2022

Termelői együttműködésekkel a Stratégiai Terv sikeréért !

A HANGYA Szövetkezetek Együttműködésének megújult vezetősége Magyarország KAP Stratégiai Tervéhez kapcsolódóan kialakította javaslatait, és eljuttatta illetékes kormányzati szerveknek annak érdekében, hogy a Terv a termelői együttműködések potenciális lehetőségeire építve hatékonyan segítse a nemzetgazdaság fejlődését.

Termelői együttműködések az új KAP ciklusban

Konferenciát tartott a HANGYA a termelői együttműködések jövőjéről

A 2023-27 közötti KAP ciklusra való felkészülés érdekében, a termelői közösségeket érintő intézkedések terveinek részletesebb megismerésére konferenciát szervezett a HANGYA Szövetkezetek Együttműködése. A szakmai tanácskozáson az Agrárminisztérium számára készített javaslatcsomag legfontosabb megállapításai alapján,  a csatolmányban olvasható közös nyilatkozatot fogalmazták meg a korábbi nehézségek kiküszöbölésére.