Pályázatok

Jövőkép 2022

Termelői együttműködésekkel a Stratégiai Terv sikeréért !

A HANGYA Szövetkezetek Együttműködésének megújult vezetősége Magyarország KAP Stratégiai Tervéhez kapcsolódóan kialakította javaslatait, és eljuttatta illetékes kormányzati szerveknek annak érdekében, hogy a Terv a termelői együttműködések potenciális lehetőségeire építve hatékonyan segítse a nemzetgazdaság fejlődését.

Termelői együttműködések az új KAP ciklusban

Konferenciát tartott a HANGYA a termelői együttműködések jövőjéről

A 2023-27 közötti KAP ciklusra való felkészülés érdekében, a termelői közösségeket érintő intézkedések terveinek részletesebb megismerésére konferenciát szervezett a HANGYA Szövetkezetek Együttműködése. A szakmai tanácskozáson az Agrárminisztérium számára készített javaslatcsomag legfontosabb megállapításai alapján,  a csatolmányban olvasható közös nyilatkozatot fogalmazták meg a korábbi nehézségek kiküszöbölésére.

Egységes kérelem határidők !

HATÁRIDŐ!!!

Az idei évben április 6-án indult az egységes kérelmek benyújtása. A kérelem beadása során 2022-ben 43 támogatási jogcímre, intézkedésre lehet igényelni, illetve adatszolgáltatási kötelezettséget teljesíteni, amelynek benyújtási határideje 2022.május 16.

Felkészülés a 2023-2027 közötti ciklusra

Útmutató a felkészüléshez

A HANGYA Szövetkezetek Együttműködése az Agrárminisztériumnak az agrárágazati szervezetek számára kiírt 2021. évi pályázatán a „A termelői együttműködések versenyképességéért” című projektre támogatást nyert el.

TCs kifizetési kérelmek módosítása

Módosult a kifizetési kérelmek kitöltési útmutatója

A VP Termelői csoportok és szervezetek támogatása intézkedéshez kapcsolódó kifizetési kérelem benyújtásához (Felhívás kódszáma: VP3-9.1.1-20) 2022.01.01. naptól hatályos Kitöltési útmutató módosult. Az intézkedéssel kapcsolatosan az elektronikus felület használatához, és a kifizetési kérelem benyújtásához segítséget adó felhasználói kézikönyv az alábbi linken keresztül érhető el: