Országos roadshow indul a termelői együttműködések elősegítésére

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága március folyamán információs találkozókat szervez az országban négy helyszínen a termelői együttműködések és az együttműködés iránt érdeklődő gazdálkodók számára.

A „Fenntartható fejlődés a termelői együttműködéseknél” című rendezvények 2019. március 12-én Kaposváron, március 13-án Veszprémben, március 19-én Nyíregyházán és március 27-én Kecskeméten lesznek.

A rendezvényeken az Agrárminisztérium Piacszervezési Főosztálya az együttműködések jelenlegi helyzetéről, adminisztratív kötelezettségeiről és a várható fejlődési irányokról ad áttekintést. A Magyar Államkincstár Közvetlen Támogatások Főosztálya pedig a támogatási követelményeknek való megfelelés szabályrendszerét ismerteti. Az eseményeken a régió jó gyakorlatot megvalósító együttműködései is bemutatkoznak. Ezt követően kerekasztal-beszélgetés keretében a fenntartható fejlődéshez kapcsolódóan szó esik majd az értékesítés, a működtetés és az innováció meghatározó szempontjairól. Az információ-megosztáson túl a rendezvény kiváló alkalom kapcsolatépítésre, jövőbeli együttműködések megalapozására.

Vegyen részt az Önhöz legközelebb eső rendezvényen, melyre szeretettel várjuk!

2019. március 12., Kaposvár

2019. március 13., Veszprém

2019. március 19., Nyíregyháza

2019. március 27., Kecskemét

Az eseményekre regisztrálni az alábbi címen lehet: http://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/orszagos-hirek/98839-orszagos-ro…

(nak.hu)