Agrárpályázatok 2011

koppany1956 küldte be 2011. szeptember 5. időpontban

Tisztelt Fórumozók!

Eledig nem volt szokásom fórum témák kezdése, vagy hozzászólni témákhoz. Most azonban mégiscsak nyitok egy fórumot elsősorban azért mert kiváncsii vagyok mások véleményére a mostani pályázati rendszerről, vagy csak én vagyok rosszul beállítva!

Elöljáróban minden tiszteletem a polgári kormányé és Orbán Viktoré aki rendet próbál teremteni ebben a káoszban!

Azonban a mostani pályázati rendszer semmit nem segít azokon a kis és közepes mg.i vállalkozókon akiken a hivatalos álláspont (propaganda) szerint segítenie kellene! A pénz továbbra is folyik a múltikhoz , közben a magyar tulajdonú cégek vergődnek vagy felszámolás alatt vannak.

Az agrár Széchenyi kártya azokon akiken egyébként tudna segíteni, nem fog, ugyanis akik tényleg bajban vannak ( a bankok és a frankárfolyam miatt ) nem tudják teljesíteni a feltételeket. Azt gondolom több magamfajta vállalkozó nevében is beszélek. A hitelek agyonnyomnak minket, akiknek dolgozunk hosszú hónapokig tartoznak a munkánk ellenértékével. 1996 óta vállalkozásom volumenét  20 azaz húszszorosára növeltem, mégis idén nagy esélye van, hogy a pénzintézet elárverezi a vállalkozásom telephelyét és persze a lakásomat is, mert  a szerződékor több mint háromszoros biztosítékot írt elő. Egyszerűen nem bírom tovább, 5 évvel a szerződés megkötése után már kifizettem közel 50 millió Ft-ot és ma 5 millióval többel tartozom mint a kezdetekkor!

Aki elolvassa a pályázati kiirásokat az lassan rádöbben hogy nem tud hozzájutni a forrásokhoz.

Üdvözlettel: F.L.