Társadalmi vita a 2014 utáni vidékfejlesztési programról

 Megkezdődött a vidékfejlesztés 2014 utáni programjának társadalmi vitája

Ezúton hívjuk fel a figyelmet arra, hogy megkezdődött a 2014-2020 időszakra vonatkozó - az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozását felhasználó- Vidékfejlesztési Program társadalmi egyeztetése, amelynek lebonyolítását a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) végzi.
A Vidékfejlesztési Program tervezetének társadalmi vitára bocsájtott változata a http://www.mnvh.eu/videkfejlesztesi-program-tarsadalmi-egyeztetes linken érhető el, ahol a lap alján lévő felkérésre kattintva megküldhetők a tervezettel kapcsolatos észrevételek, javaslatok. 

A link háttér információként tartalmazza a vonatkozó EU-s jogszabály tervezetét, a program tervezéséhez kapcsolódó ú.n. partnerségi megállapodással kapcsolatos tájékoztatókat is. Magához a program jelenlegi verziójához a javaslatokat legkésőbb 2013. július 31-ig várják.Tagszervezeinket ezúton az aktív részvétel mellett arra is kérjük, hogy a közös álláspont kialakítása érdekében véleményüket július 28.-ig küldjék meg a hangyaszov@gmail.com címre.
További információként jelezzük, hogy az MNVH országszerte több helyszínen is tervez fórumokat a személyes vélemény-nyilvánítás érdekében. A tervezett rendezvényekről előzetesen minden esetben tájékoztatást adnak megadva az esemény pontos helyszínét és időpontját.