Legyen béke, szabadság és egyetértés

 

A HANGYA Együttműködés támogatja az Országgyűlés  2010. június 14-én elfogadott Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában foglalt „Legyen béke, szabadság és egyetértés!” programot és tagszervezeteinek is kifüggesztésre ajánlja.

A HANGYA Együttműködés, mint a MAÉT (Magyar Mező- és Erdőgazdasági Érdekképviseleti Szövetség) alapító tagja és a 2005-ös agrárdemonstrációt szervező 10 érdekképviselet egyike javaslatára a MAÉT elnöksége a következő közleményt fogadta el:

KÖZLEMÉNY

MAÉT ( Magyar Mező- és Erdőgazdasági Érdekképviseleti Szövetség) Elnöksége a mai ülésén egyhangúlag kinyilvánította, hogy:

• Elismerését fejezi ki a polgári kormányzatnak és az országgyűlésnek a választások óta eltelt időszak teljesítményéért.
• Egyetért a kormány első akciótervével, melyet Orbán Viktor 29. pontban terjesztett elő.
• Az elnökség elfogadja, támogatja és teljes mértékben azonosul a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában foglaltakkal, a „Legyen béke, szabadság és egyetértés!” –sel. Felkérik tagszervezeteiket a nyilatkozat kifüggesztésére szervezeti helyiségeikben.
• A MAÉT tagszervezetei fenti intézkedéseikre és nyilatkozatokra való hivatkozással és az ezekre adott további intézkedésektől a 2005-ös gazda demonstráció célkitűzéseinek megvalósulását várja. Kéri a tagszervezeteket, hogy a maguk területén legyenek részesei a meghirdetett akciótervnek és a MAÉT, mint érdekvédelmi szövetség is ezt kívánja tenni a maga eszközeivel, mely legfontosabb területe a nemzeti konzultációs folyamatoknak.

Budapest, 2010. július 26.

Telegdy Pál elnök és Dr. Tunyogi András főtitkár
 

 

Csatolmány Méret
Politikai_Nyilatkozat.pdf 211.53 KB