Ideiglenesen szünetel az Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel c. felhívás

| 2017. október 11.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel” című (GINOP-1.2.6-8.3.4-16 kódszámú) felhívás szakmai tartalmának módosításával összefüggésben az Irányító Hatóság a támogatási kérelmek beadhatóságát szünetelteti.

 

A szüneteltetés kezdete: 2017. október 20. 12 óra. A hatályos szabályozással összhangban támogatást igénylő, ha a támogatási kérelmet a módosítás előtti feltételekkel nyújtotta be, a felhívás módosítása miatt nem kerülhet kedvezőtlenebb helyzetbe azzal szemben, aki a támogatási kérelmet a módosított feltételeknek megfelelően nyújtotta be.

A módosításokról és a beadás megnyílásának új időpontjáról közlemény ad majd tájékoztatást, kérjük, hogy kövessék figyelemmel a www.palyazat.gov.hu oldalon megjelenő híreket.

Tájékoztatásként jelezzük, hogy a szünetelés nincs összefüggésben a keretek fogyásával. A beérkezett támogatási igények mennyisége nyomon követhető a www.palyazat.gov.hu oldalon a „Részletes információk / Eredmények / Fejlesztési információk / Aktuális statisztikák” elérési útvonalon.